Çatakdere Muhtarı ve Sakinlerinden Başkan Büyükkılıç’a “Yol” Teşekkürü

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık ToplantıSalonu’nda gerçekleşen ziyarette mahalle muhtarı Karabulut ile mahallesakinlerini ağırlayarak, onların talep ve isteklerini dinleyip, yapılanhizmetler hakkında da bilgiler verdi.

“BİR KARDEŞİMİZİN TEK TALEBİ DAHİ OLSA ONU ÖNEMSERİZ, ONA GÖREHİZMETLERİMİZİ YAPARIZ”

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MemduhBüyükkılıç, “Biz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle hangimahallemizde, hangi köyümüzde bir kardeşimizin tek başında bir talebi de olsaonu önemseriz, ona göre de hizmetlerimizi sürdürürüz” dedi.

Tarihi köprünün de restorasyon çalışmaları içingirişimlerinin sürdüğünü ifade eden Büyükkılıç, “Tabi Kuruköprü’müz,Çatakdere’miz bizim olmazsa olmazımız. Orada bir tarihi köprümüz var. İnşallahonunda restorasyon çalışmaları konusunda gerekli girişimlerimizi sürdürüyoruzama sizin de vurguladığınız gibi daracık bir yoldan, iki aracın yan yanasığmadığı bir yoldan otoban gibi bir köprü ve yol yapım çalışmasını tamamladıkve hizmete açtık. İnşallah açılışını da Sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağıaçılış çalışmalarının listesinde hep beraber görürüz. Ama biz hizmetimizesunmuş olduk” diye konuştu.

“SİZLERE LAYIK OLMA YOLUNDA GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Başkan Büyükkılıç ayrıca “Sizler bizi seçip buralarda hizmetedin diye gönderdiğinize göre, sizlere layık olma yolunda gayret göstereceğiz,bundan hiç şüpheniz olmasın” diyerek şöyle konuştu:

“Sizler bizlerin yaptığı çalışmaları gördükçe daha fazlasınıisteme hakkına sahipsiniz. Yapmazsak zaten bir şey yapmıyorlar ki dersiniz, nesöyleyeceğiz dersiniz, kaderinize küsersiniz. Çok şükür o noktada değiliz.Bizler de, sizler bizi seçip buralarda hizmet edin diye gönderdiğinize göresizlere layık olma yolunda gayret göstereceğiz, bundan hiç şüpheniz olmasın.Kayseri’mizde hayvancılığı da, tarımı da, planlı gelişmeyi de, imarlıyapılaşmayı da, çevre güzelliğini de, yeşili de, her türlü güzellikleri deinsanımıza ulaştırma yönünde gayretler göstereceğiz. O yönüyle hiçbir kaygınızolmasın. Cenab-ı Allah helalinden bu güzel hizmetleri yapma imkânları nasipetsin. Bu sene malum 2020’de 30 büyükşehir içerisinde ilk sırada yer alan enbüyük yatırımcı belediye olmanın yanında 2021’de bütçemize ilave 300 milyon TLgeçtiğimiz Kasım ayı meclisinde eklemek suretiyle ayrıca elhamdülillah, hanidiyor ya Cenabı Allah verdikçe veriyor, çok şükür şikâyetçi değiliz.Kaynaklarımız da var, imkânlarımız da var, bütçelerimiz de var. Yüzde yüzeyakın oranda gerçekleşiyor. Bizler de sizlere layık olmaya çalışıyoruz. YineAllah’ın izniyle 30 büyükşehir içerisinde yatırıma en çok bütçesinde pay ayıranbir şehir olarak, belediye olarak hizmetlerimizin devam edeceğine inanıyoruz.Sizlerin beklentilerini, taleplerini programlıyoruz, daha sonra hayatageçiriyoruz. Durmak yok, sizin dediğiniz gibi hep beraber koşmaya devaminşallah.”

“YOLU AÇMAK SİZE KISMET OLDU”

Talas Çatakdere Mahallesi Muhtarı Seyit AhmetKarabulut ise Başkan Büyükkılıç’a Çatakdere Mahallesi adına yaptığı tümhizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ölümlü kazalar gerçekleşen ve 20 yıldanbugüne kadar gelmiş geçmiş bütün başkanların o yolu yapmaya çalıştığının ancakyolun tamamlanmasının Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendilerine kısmetolduğunu ifade etti. Mahalleye yapılan yol, halı saha, hayvan sulamaçalışmaları nedeniyle de Başkan Büyükkılıç’a teşekkür eden Muhtar Karabulut,istek ve taleplerini de iletti.

yorum Yap