Başkan Büyükkılıç: “Kayseri’ye Ödüller Yakışır”

 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması’nda Kültür Sanat Eğitim veSpor Faaliyetleri dalında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elindenaldıkları ödüle ilişkin, “Kayseri’ye ödüller yakışır, ne yapsak az. Bu ödülbizi daha çok motive eder ve daha çok koştururuz” ifadelerini kullandı.

Başkent Millet Bahçesi’nde, “Tam Bana Göre Festival” adıylagençlere yönelik gerçekleşen festivalde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi deKültür Sanat Eğitim ve Spor Faaliyetleri dalında dereceye girerek ödül almayıhak kazandı.

“KAYSERİMİZ ADINA BU ÖDÜLÜ ALDIK”

Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almanınsevincini ve gururunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, festivaldeki Büyükşehir Belediyesi standı önünde konu ileilgili açıklama yaptı. Ekibi ile birincilik pozu veren Başkan Büyükkılıç,“Görüyorsunuz tabloyu, sevincimizi hep beraber paylaşıyoruz. Kayserimiz adına,tüm belediye başkanlarımız adına, Büyükşehir’imiz adına bu ödülü aldık. Bize buödülü layık gören Cumhurbaşkanımıza, aynı zamanda yerel yönetimlerden sorumlugenel başkan yardımcımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu arada Talas’ımızında ilçe olarak aldığı ödülü burada tebrik ederek ‘Kayseri’ye ödüller yakışır’diyoruz, ne yapsak az diyoruz” şeklinde konuştu.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Büyükkılıç, fuarda Kayseri’nin bulunduğu noktanınstratejik olduğunu hem ürünleri hem de hizmetleriyle herkesin uğrak yeriolduğunu gözlemlediklerini ifade ederek, “Tabi ki bu da bizi keyiflendiriyor,sevindiriyor. Emeği geçen tüm ekibimize, KAYMEK’imize, Spor A.Ş.’mize ve diğerbirimlerimize teşekkür ediyoruz. Bu arada KAYTUR’u, Erciyes A.Ş. ve BilimMerkezi’ni de unutmayalım. Bunların hepsiyle beraber bir harman, hepsiyleberaber Büyükşehir olarak ödüle layık görüldük. Emeği geçen herkese bir kezdaha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldıkları ödül ile daha çokkoşturacaklarının altını çizen Büyükkılıç, “Artık bu bizi motive eder, daha çokkoştururuz. Daha çok yatırım yaparız. Zaten 30 büyükşehir içerisinde birincisırada olduğumuza göre bu sene o rakamları çok çok katlayarak daha iyinoktalara geleceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

KAYSERİ STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Başkent Millet Bahçesi’nde 16-21 Kasım tarihlerinde sürecekgençlik festivalinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi hazırladığı stantla tümdikkatleri üzerine çekti. Belediye başkanlarının ve gençlerin uğrak yeri olanstantta gençlere yönelik proje ve yatırımlar tanıtılırken, Kayseri’nin yöreseltatları sergilenip, davetlilere ikram ediliyor. Stantta ayrıca Kayseri’ninincisi Erciyes Dağı, gastronomi alanında pastırma, gilaburu, gacer ekmeğitanıtımı ile ulaşım faaliyetleri, KAYMEK ile eğitim, kültür ve sanat çalışmalarınınbulunduğu hizmetler ve projeler yer aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Standı’nı,Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr.Şükrü Karatepe, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep BüyükşehirBelediye Başkanı Fatma Şahin ile belediye başkanları da ilgiyle gezip, yöresellezzetleri tattılar.

Festivale, Başkan Büyükkılıç ve ekibinin yanı sıra AKParti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri Kadın KollarıBaşkanı Emine Timuçin ile ilçe belediye başkanları da katıldı.            

yorum Yap