Başkan Büyükkılıç’a, Tomarzalı Muhtarlardan “KASKİ Yatırımları” Teşekkürü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Tomarza ilçesinde kanalizasyon ve içme suyu hattıçalışmaları devam ederken, muhtarlar, ilçeye yapılan hizmetlerdendolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.

KASKİ Genel Müdürlüğü, kent merkezi ile ilçelerde ihtiyaçönceliğine göre çalışmalarını sürdürüyor. İçme suyu ve kanalizasyon hatlarınınrehabilitasyonu ile yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının ayrıştırılması baştaolmak üzere, ilçelerdeki altyapı ağlarının yenilenmesi yönünde de önemliadımlar atılıyor. Bu kapsamda Tomarza ilçesinde ihtiyaca göre belirlenenprojeler sırasıyla hayata geçiriliyor.

Ekipler, muhtelif bölgelerdekanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı imalatlarına hız verdi. İmalatların yanısıra ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut hatlar yenilenerek, kış mevsimindeoluşabilecek riskler ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıçmerkez ve ilçelerde hem üst, hem de altyapı ile ilgili en ufak bir eksiklikkalmayana kadar çalışmaların süreceğini kaydetti.

En yakından en uzak ilçeye kadar aynı ölçüde hizmetgötürebilmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Dr. MemduhBüyükkılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

“KASKİ ekiplerimiz, imkân doğrultusunda her ilçeye eşitmiktarda hizmet için gayret gösteriyorlar. Altyapıya verdiğimiz önemi,uygulamaya koyduğumuz ve gerçekleştireceğimiz birbirinden değerli projeler ilegösteriyoruz. Daha yaşanabilir bir Kayseri için bundan sonra da elimizdengeleni yapmaya devam edeceğiz. İnsana yapılan yatırım geleceğe atılan önemli biradımdır. Bu bilinçle insan ve çevre dostu projeleri peş peşe hayata geçirmeyedevam edeceğiz. Yapılan hizmetlerin Tomarza halkımıza hayırlı olmasını temenniediyorum.”

Öte yandan Tomarza halkı ilçelerine yapılan yatırımlardanmemnuniyet duyduklarını belirterek, başta Başkan Büyükkılıç olmak üzere emeğigeçenlere teşekkür ettiler. Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Mustafa Güney, isteklerininhiçbir zaman geri çevrilmediğini dile getirerek, “Mahallemizde birçok bölgedegerekli alt yapı çalışmaları yapıldı. Devam eden çalışmalar var. Eksik olanbölgeleri de, haber veriyoruz. Sağ olsunlar, ilgileniyorlar. İlçemiz adınabaşta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç olmak üzereemeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Bülent Topaloğlu ise “KASKİekiplerinin çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz. Güzel işlere imzaatıyorlar. Özellikle çarşı da oluşan bazı sıkıntılar vardı. Çok şükür bunlargiderildi. Mahallemizin şuanda altyapı ile ilgili bir problemi yok. KayseriBüyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve KASKİ ekiplerine çokteşekkür ederim. Yapılan hizmetler ile ilçemiz daha da yaşanabilir bir halegeliyor” dedi.

yorum Yap