Başkan Büyükkılıç, AK Parti İl Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dahitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nakatıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkentteparti genel merkezinde düzenlenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı RecepTayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği AK Parti Genişletilmiş İl BaşkanlarıToplantısı’na katıldı.

ERDOĞAN: “BU BAŞARIYI DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Toplantıda, önemli açıklamalarda bulunan CumhurbaşkanıErdoğan, “Her vatandaşımızın kapısına gideceğiz, elini tutacağız. Şurada 1.5yıl kaldı, bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah 2023 Haziranseçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını yeniden kazanarak hem de Cumhur İttifakı’ylaMeclis’te çoğunluğu almak suretiyle bu başarıyı devam ettireceğiz” dedi.

BÜYÜKKILIÇ: “TOPLANTIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Başkan Büyükkılıç toplantıda, Cumhurbaşkanı ve AK PartiGenel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme dair önemli konuları ele aldığınıbelirterek, “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı Cumhurbaşkanımızve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile Ankara’mızdagerçekleştirdik. Çok önemli konulara değinen kıymetli liderimiz SayınErdoğan’ın hitaplarını dinledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasınıdiliyorum” ifadelerini kullandı.

BAKANLARLA KOYU VE SAMİMİ SOHBET

Öte yandan, Başkan Büyükkılıç, toplantının yapıldığı AKParti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, TürkiyeBüyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma veAltyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim DeğişikliğiBakanı Murat Kurum ile de bir süre sohbet ettiler. Büyükkılıç, Her şey Kayseriiçin diyerek, tevazu, samimiyet ve gayret ile Ankara’da çalışmalara devamettiklerini vurguladı.

Toplantıya Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İlBaşkan Yardımcısı Nuh Kurtsoy, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı EmineTimuçin ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek dekatıldı.

yorum Yap