KASKİ’den İncesu’da 4 Mahalleye Kalıcı Çözüm

KASKİ Genel Müdürlüğü, merkez ve ilçelerin altyapı ihtiyacını karşılamak için planlı birşekilde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında bazı bölgelerde nüfus artışı vesarfiyata bağlı olarak ortaya çıkan su yetersizliğini önlemek için yeniprojeler üreten KASKİ, titiz bir çalışma yürütüyor.

YENİ SONDAJ KUYUSU AÇILDI

Bu kapsamda, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusundaİncesu ilçesine bağlı Kızılören Tabaklı, Kızılören Aşağı, Kızılören Ötebatan veÇardaklı mahallelerinde su yetersizliğinden kaynaklı problemi ortadan kaldırmakiçin bölgede mevcut kuyulara ilave olarak 1 adet içme suyu sondaj kuyusu dahaaçıldı. Sarıkürklü Mahallesi Süleyman Deresi Kaptaj Bölgesi’nde açılan sondajsayesinde terfi hattı imalat çalışmaları başladı. Proje tamamlandığında 4 mahalle yeterli miktarda sağlıklı vekesintisiz içme suyuna kavuşmuş olacak.

“VATANDAŞIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,içme suyuna erişimin her vatandaşın hakkı olduğunu belirterek, “KASKİekiplerimiz bu bilinçle yoğun şekilde çalışıyorlar. Merkez ve ilçelerimizdeiçme suyunun ulaşmadığı yer kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi. 

İncesu ilçesinde söz konusu projenin tamamlanmasıyla bölgehalkının daha ferah bir ortamda yaşamını sürdüreceğini belirten BaşkanBüyükkılıç şunları söyledi:

“Kaliteli ve uluslararası standartlara uygun sağlıklıiçme suyu temini noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız herşeyin en iyisine layık. Bu bilinçle tüm birimlerimiz fedakârca çalışmaya gayretediyor. İncesu ilçemizin bazı mahallelilerinde yaşanan sıkıntıyı giderebilmeadına da KASKİ ekiplerimiz hemen işe koyuldular. İnşallah projemiztamamlandığında vatandaşlarımız artık sorun yaşamayacaklar. Şimdiden hayırlıolsun.”

yorum Yap