Meli̇kgazi̇ Beledi̇yesi̇ Bedensel Engelli̇ler Spor Kulübü’nden Başkan Palancıoğlu’na Zi̇yaret

MelikgaziBelediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ve yönetimi 3Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Melikgazi Belediye Başkanı Dr. MustafaPalancıoğlu’nu ziyaret ettiler.

3 Aralık Dünya Engelliler ve Farkındalık Günü’nütebrik eden Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,“Buvesile ile tüm engelli kardeşlerimizin sağlıklı bir şekilde hayatlarına devametmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Teknolojinin gelişmesi vefarkındalığın artması ile birlikte daha artmış. 3 Aralık Günü Birleşmiş Milletlertarafından 1992 yılında 3 Aralık Engelliler farkındalık günü olarak ilanedilmiş.  Engelli kardeşlerimizle ilgiliözellikle şehirlerdeki ihtiyaçlar yavaş yavaş giderilmeye başlanmış. Özel ve kamubinalarında engellilerin giriş çıkışını kolaylaştıracak mevzuat değişiklikleri yapılmış.Verdiğimiz ruhsatlarda engelli bireylerin rahat ulaşımı sağlayacak şekilde çeşitliyönetmeliğin şartları var, bunlara dikkat ediliyor. Aynı zamanda da şehirlerinaltyapısının engelli bireylere göre hazırlanması lazım. Her geçen gün de yeniçalışmalar engelli kardeşlerimize sunuluyor. Melikgazi Belediyesi kapsamındahizmet veren, sportif faaliyet yapan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Özellikle bu sene engelli kardeşlerimiz futbolda dünya şampiyonu oldular.  Birçok alanda özellikle yüzme de ve diğeralanlarda olsun gerçekten yüzümüzü ağarttılar. İnşallah bundan sonra da el elebirlikte Melikgazi Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize destek vermeyedevam edeceğiz.” dedi.

 

MelikgaziBelediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ise, “MelikgaziBelediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü yönetimimizhem de futbolcularımız da 2014 yılından bu zamana kadarfarkındalık adına bizim kulübümüze yapmış olduğunuz desteklerin farkındayız. Bubağlamda size teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de eminiz ki hem sportifalanda hem de diğer bütün yaşam alanlarda dezavantajlı gruplara ve engellikardeşlerimize fazlası ile destek vereceksiniz. Melikgazi Belediyesi’nin adınıtaşımaktan gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

yorum Yap