Kayseri 4. Kitap Fuarı’nda Ünlü Şair ve Yazarlar, Okurlarıyla Buluşuyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından dördüncüsügerçekleştirilen Anadolu’nun en çok ziyaret edilen kitap fuarı Kayseri KitapFuarı’nın ilk gününde ünlü şair ve yazarlar kitapseverlerle söyleşide bir arayageldi.

Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Kayseri 4. KitapFuarı’nın ilk gününde Konferans Salonu’nda ünlü şair, yazar ve düşünürlersevenleriyle buluştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin dördüncüsünü düzenlediğiKitap Fuarı’nda gerçekleşen söyleşi programında hayranlarıyla söyleşiprogramında bir araya gelen divan edebiyatının önemli isimlerinden olan yazarHayati İnanç, kendisini dinlemeye gelen ve yoğun ilgi gösteren kitapseverlereteşekkürlerini iletti. Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Bağımlılık ve AdliBilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy ile araştırmacı yazarAbdurrahman Uzun’un da söyleşi programı büyük ilgi gördü.

Ayrıca kitap fuarının ilk gününde şair ve yazarlar AhmetSelçuk İlkan, Mete Yarar, Nihal Osmanoğlu, Mehmet Emin Ay, Tarkan Köylü veBeyza Alkoç da okurlarıyla buluşarak, hem söyleşi programı yaptılar hem dekitaplarını imzaladılar.Yazar ve şairler, Kitap Fuarı’na ev sahipliği yapan baştaKayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç olmak üzere emeğigeçen herkese teşekkür ettiler.

SÖYLEŞİLER HAFTASONU DA DEVAM EDECEK

Kayseri 4. Kitap Fuarı’nda 4 Aralık Cumartesi günü Dr.Ramazan Kurtoğlu, İsmail Hakkı Aydın, İmdar Avşar, Savaş Barkçin, Ahmet Taşağılve Mehmet Ali Bulut, 5 Aralık Pazar günü ise Bekir Develi, Nihat Bengisu, RıfatYörük, Saliha Erdim, Sıtkı Aslanhan, Mehmet Yıldız, Ömer Tuğrul İnançer, MuratAkan, Prof. Dr. Serhat Fındık imza günü ve söyleşi programı düzenleyecekler.

yorum Yap