Büyükşehir Gençlik Meclisi’nden Anlamlı Kampanya

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime, öğrenmeye ve okumayayönelik çalışma ve etkinlerinden biri olan 4. Kayseri Kitap Fuarı anlamlı birkampanyaya sahne oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ıngençlere verdiği önemin göstergesi olarak kurulan Büyükşehir Belediyesi GençlikMeclisi, kütüphaneleri kısıtlı olan köy okulları için harekete geçti.

GençlikMeclisi, ‘Bağışladığın Her Kitap Geleceğe Umut Olsun’ ve ‘Bir Kitap Bir ÇocukBir Çocuk Bir Hayat’ sloganlarıyla kitap toplama kampanyası başlattı. Kayseri geneli köy okullarındaki öğrencileridaha fazla kitapla buluşturmak amacıyla düzenlenen kitap toplama kampanyasıduyarlı kitapseverlerden destek bekliyor. Kampanya için 4. Kayseri KitapFuarı’nda kurulan stantta köy okulları için kitap desteğinde bulunmakisteyenlerin bağışları kabul ediliyor.

Fuarın açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görenkampanya süresince toplanan kitaplar, Kayseri geneli köy okullarınınkütüphanelerini dolduracak. Kitapseverler tarafından Gençlik Merkezi’ncedüzenlenen kampanyaya bağışlanan kitaplar, kitapsever miniklerle buluşacak.

Kitapseverler ile minik öğrenciler arasında anlamlı birköprü kuracak olan Gençlik Meclisi’nin düzenlemiş olduğu ‘Kitap ToplamaKampanyası’ Kitap Fuarı’nın sona ereceği tarih olan 12 Aralık’a kadar sürecek.

yorum Yap