Başkan Büyükkılıç’tan “Sağlık Yatırımları” Toplantısı

Kentin sağlık altyapısını daha da güçlendirmek ve sağlıkturizmi potansiyelini artırmak için gayret gösteren Büyükşehir Belediye BaşkanıDr. Memduh Büyükkılıç, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali RamazanBenli ve ekibi ile birlikte kentte bulunan sağlık yatırımları konusundadeğerlendirme toplantısı yaptı.Büyükkılıç, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşentoplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, sağlık turizminde iddialı kentin İçAnadolu Bölgesi’ne, Türkiye’ye, hatta dünyaya hizmet verecek bir altyapıyasahip olduğunu, sağlık konusundaki imkânları en iyi şekilde değerlendirmegayretinde olunacağını ifade etti.

Pandemi döneminde sağlık ve sağlık hizmetlerinin ne kadarönemli olduğunun anlaşıldığını, bu anlamda başta Sağlık Bakanı Fahrettin Kocaolmak üzere fedakârca görev yapan tüm sağlık çalışanlarını bir kez daha tebriketti ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Toplantıda, Başkan Büyükkılıç ile Benli ve ekibinin yanısıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman da hazırbulundu.

yorum Yap