Büyükşehir Meclisi 2021 Yılının Son Toplantısını Gerçekleştirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2021 Yılı Ekim Ayı MeclisToplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında,koronavirüs tedbirleri kapsamında Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’ndegerçekleştirildi.

21 asıl, 23 ek olmak üzere 44 gündem maddesi meclisüyelerince müzakere edilerek, karara bağlandı.

Mecliste, “Geleceğin Mucitleri” Projesi’ninbaşlayabilmesi için Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliğiarasında “Genç Dostu Şehirler Proje ve Fikir Uygulama Yarışması İşbirliğiProtokolü”nün imzalanması için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MemduhBüyükkılıç veya görevlendireceği kişiye yetki verilmesi talebi görüşüldü.Talep, oy birliği ile kabul edildi.

Meclis gündeminde yer alan, meclis üyelerince görüşülenKayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve planlanan, Kayseri ili,Kocasinan ilçesi, Sahabiye Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 4 hektarlık alanınKentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri ile ilgili olarak, Kayseri BüyükşehirBelediyesi ile Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş. arasında ortak işbirliğiprotokolü imzalaması için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MemduhBüyükkılıç veya görevlendireceği kişiye yetki verilmesi talebi de oy birliğiile kabul edildi.

Ek gündem maddeleri arasında Hacılar Belediyesi’ne 7 milyonTL ek bütçe verilmesi talebi de oy birliğince kabul edildi.

Gündem maddeleri ile ilgili meclis üyelerinin görüşlerininalındığı meclis toplantısının ardından, Başkan Büyükkılıç, mecliste alınankararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyükkılıç, toplantı sonunda 2022 yılının şimdidenhayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

yorum Yap