Büyükşehir’in Hasta Yakını Misafirhaneleri Son Aşamada

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Şehir Hastanesi karşısında yatarak tedavi görenhasta yakınları için sıcak, konforlu ve sosyal donanımlı Hasta YakınıMisafirhaneleri projesinde son aşamaya geldiğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Şehir Hastanesi karşısındayapımında sona yaklaşılan 2 ayrı Hasta Yakını Misafirhanesi ile ilgiliaçıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, tesisin çevre düzenlemesi sonrasıhizmete hazır olacağını belirtti.

5 yıldızlı otel konforunda bir misafirhane yapıldığınıbelirten Büyükkılıç, “Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanemizde yataraktedavi gören hasta yakını vatandaşlarımızın yararlanması amacıyla başlattığımızsosyal tesisimizin inşası tamamlandı. Tesisimizin çevre düzenini detamamladıktan sonra vatandaşlarımızın istifadesine sunmuş olacağız” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Hasta Yakını Misafirhanesi’ninvatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayacağını vurgulayarak, şunları aktardı:

“Hem kişisel bakım ihtiyaçlarını giderebilecekleri hem deyeme içme ihtiyacını karşılayabilecekleri ve rahatça dinlenebilecekleriolanakları ile tesisimiz, hasta yakınlarımıza hizmet verecek. Vatandaşlarımızınsokak ortalarında, arabaların içerisinde yatmaktan kurtulacağı güzel bir hizmetortamı olmuş olacak. Hasta Yakını Misafirhanesi ve yanında yer alan EngelsizYaşam Merkezi, spor salonları ile burası bir sosyal yaşam merkezine dönüşmüşoluyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

yorum Yap