Hande Erçel ve Can Yaman arasında kriz çıktı!

Ünlü oyuncular Can Yaman ve Hande Erçel aynı projede buluşmaya hazırlanıyor. Can Yaman’ın bölüm başı 1.5 milyon TL alması ise krize neden oldu. Aynı ücreti almak isteyen Hande Erçel, kadın ve erkek arasındaki eşitsizliğe karşı çıktı! 

Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük bir başarıya imza atan Hande Erçel, kaşe ücretini artırdı. Sosyal medyada da en çok takip edilen oyuncu statüsünde yer aldığı için ücretinin daha fazla olması gerektiğine karar verdi. Bu durum yapımcılar ile güzel oyuncunun çatışma yaşamasına neden oldu. Hande Erçel’in proje seçimlerine artık daha fazla dikkat edeceğim yönündeki açıklaması da gündeme düşmüştü. Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile birlikteliğini sona erdiren güzel oyuncu, kısa süre içerisinde Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladı. Lakin, bu aşkında ömrü uzun sürmedi. Sadece kariyerine odaklanmak istediği bir döneme girdiğini itiraf eden Hande Erçel, dijital platformlarda yayınlanacak bir proje içerisinde yer almak istiyor. 

Can Yaman’ın alacağı para olay oldu

Türkiye’nin dünyadaki yıldızı konumunda bulunan Can Yaman ise başarılarına her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyor. İtalya’da kariyerini sürdüren yakışıklı oyuncu, ünlü bir otomobil firmasının reklam yüzü oldu. Dünya çapında hayran kitlesine ulaşmayı başaran Can Yaman, kaşe ücretinde de liderlik koltuğuna oturdu. Yeni dizisi için kamera karşısına geçecek olan oyuncu, bölüm başına 1.5 milyon TL ücret alacak. Can Yaman’ın partnerinin Hande Erçel olması için görüşmeler başlatıldı.

Hande Erçel, Can Yaman’ın ücretini istedi

Dijital platformda yayınlanacak olan dizinin görüşmeleri devam ederken Hande Erçel cephesi kriz yarattı. Can Yaman’ın bölüm başı 1.5 milyon TL almasından etkilenen güzel oyuncu aynı ücretin kendisine de verilmesi gerektiğini savundu. Sosyal medyadaki takipçi sayısına dikkat çeken Hande Erçel, en az Can Yaman kadar etkili bir isim olduğunu düşünüyor. Dizinin yapımcıları ise Hande Erçel’in şöhretinin Türkiye ile sınırlı kalmasından dolayı aynı ücreti vermek istemiyor. Başrolde yer alacak kadın oyuncu için farklı isimlerle de görüşen yapımcı firma, Hande Erçel’in geri adım atmasını bekliyor.

yorum Yap