Ziraat Bankası’ndan düşük faizli kredi! 36 ay vadeli 15 bin TL kredi başvurusu…

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine özel Kurban Bayramı kredi kampanyası düzenlendi. 36 ay vade seçeneği ile alınabilecek olan kredinin miktarı 15 bin TL olarak belirlendi. Peki, Ziraat Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası destek kredisini kimler alabilir?

Ekonomideki son gelişmeler vatandaşların kredi kullanım oranlarının artmasına neden oldu. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kullanmaya yönelen kişiler, en uygun faiz oranlarını araştırıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından yapılan son düzenlemeye göre kredi işlemlerindeki vade sayısı değiştirildi. 100 bin TL’nin altında alınan krediler için en az 24 ay vade sayısının yapılması zorunlu hale geldi. Lakin, 100 bin TL’nin üzerindeki kredi kullanımlarında vade sayısı düşürülerek 12 taksit olarak belirlendi. Kamu ve özel bankalar ise müşteri çekmek için en uygun faiz oranlarına sahip yüksek vadeli kredi kampanyaları düzenliyor. 

Ziraat Bankası’ndan hızlı kredi: 15 bin TL

Ziraat Bankası, Kurban Bayramı öncesinde kredi kullanımının artmasından dolayı yeni bir kampanya hazırladı. 15 bin TL tutarındaki kredinin en önemli avantajı hızlı bir şekilde hesaba aktarılması oldu. Kefilsiz bir şekilde alınabilecek kredi için mobil bankacılık hizmetleri veya müşteri hizmetleri aracılığıyla başvuru yapılabiliyor. Bankalar kredi puanları düşük olan müşterilere kredi vermek istemiyor. Lakin, ekonomideki olumsuz gelişmeler kuralların esnemesine yol açtı. Yüksek riskli grupta yer alan kişilere dahi 10 bin TL’den başlayan kredi kullanım imkanı tanınıyor. 36 ay vade seçeneği ile alınabilecek kredinin faiz oranı yüze 1.54 olarak belirlendi.

Emeklilere ve çalışanlara özel kredi

Ziraat Bankası’ndan kredi kullanmak isteyen emekli vatandaşların maaşlarını farklı bir bankadan almaları halinde işlemleri daha uzun sürüyor. Maaşın alındığı bankadan kredi çekmek her zaman için daha avantajlı olacaktır. 15 bin TL tutarındaki kredi kullanımında aynı zamanda 3 ay erteleme seçeneği de sunuluyor. Kredi taksitlerine 3 ay sonra başlamanız kısa süreli nakit ihtiyaçlarınızı karşılamanız amacıyla uygulanıyor. Vade sayısı müşterinin tercihine göre değişiklik gösterebiliyor. İhtiyaç kredisi başvuruları aynı gün içerisinde yanıtlanıyor.

yorum Yap