Camdaki Kız final bölümüne sürpriz oyuncu konuk oldu! Finalde neler yaşanacak?

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi Camdaki Kız final bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Camdaki Kız final bölümünde Nalan ve Hayri arasında neler yaşanacak? Camdaki Kız Nalan’ın babası ortaya çıkacak mı?

Gerçek bir hayat hikayesine dayanan senaryosuyla dikkat çeken Camdaki Kız dizisi sezon finali ile ekran yolculuğuna ara verecek. Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adı taşıyan eserinden uygulanan dizi, zengin oyuncu kadrosuyla beğeni kazandı. Aşk, ihanet, kıskançlık ve fedakarlık temalarının ele alındığı dizinin sezon finalinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Özellikle Nalan’ın annesini Feride’nin öleceği yönündeki iddialar da seyircinin merakını tetikleyen bir faktör oldu. Camdaki Kız son bölümünde Nalan ve Hayri arasındaki ilişkinin yeni bir boyuta ulaştığı görüldü. Hayri’nin ailevi bir sağlık problemi nedeniyle memlekete dönmeye karar vermesi Nalan’ın duygularını fark etmesini sağlamıştı. Hayatında ilk kez duygularını bastırmak yerine yüksek sesle dile getiren Nalan, Hayri’ye telefon açarak gitmemesini istemişti. İkilem içerisinde kalan Hayri ise bu isteği geri çevirmeyerek geri dönmüştü. Nalan’ın da kendisine karşı hisleri olduğunu öğrenen Hayri daha cesur hamlelerde bulunmaya başladı.

Camdaki Kız Cana bebeği aldıracak mı?

Feride, Nalan’ı kontrol altında tutmak için riskli bir hamlede bulunmuştu. Evi terk ederek Nalan’a duygusal bir mektup bırakmıştı. Nalan, Feride’nin eve dönmesi için harekete geçti. Feride’nin eve döner dönmez öğrendiği gerçekler ise yeni bir dönemin başlamasına neden oldu. Cana’nın Sedat’tan hamile olması Feride’nin devreye girmesini sağladı. Selen ile birlikte plan yapan Feride, Cana’nın gözünü korkutmak ve bebeği aldırmasını sağlamak için onu tutsak etti. Hiçbir şeyden haberdar olmayan Nalan, annesinin ilgisizliğini farklı şekilde algılamıştı. Hayri ve Binnur arasındaki ilişkiyi kıskanan Nalan, duygularını gizli tutmayı başaramıyordu. Sedat başının yine derde girmesinden dolayı çok mutsuzdu. Muzo ise aşk hayatındaki sorunları çözüme kavuşturmak istiyordu. Radikal bir karara imza atan Muzo, evlilik için hazırdı. Cana ise Koroğlu’nun tek veliahtını aldırmamak için direniyordu. Camdaki Kız sezon finalinde Nalan’ın babasının kim olduğuna dair önemli ipuçlarının paylaşılması bekleniyor.

yorum Yap