2022 Survivor All Star Final ne zaman yapılacak? Survivor dokunulmazlık oyunu…

TV8’in fenomen yarışması Survivor All Star’da büyük finale sayılı günler kaldı. Peki, Survivor All Star yarı final ve final bölümü ne zaman yayınlanacak? 12 Haziran Survivor All Star dokunulmazlık ödülünü kazanan takımla ilgili önemli ipuçları…

Bir ekran klasiği haline gelen Survivor All Star da heyecan ve gerilim dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Büyük final öncesinde son dönemece giren yarışma milyonlarca kişiyi ekran başına kilitliyor. Survivor All Star’da bireysel oyunların başlaması için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bu hafta son kez takım oyunları oynanacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kaptanı belirlenecek. Survivor All Star’a veda eden son isimse Anıl Berk Baki oldu. Üst üste iki dokunulmazlık oyununu kaybederek 3 ismin potaya girdiği Ünlüler takımı kan kaybetti. Ayşe Yüksel, Batuhan Karacakaya ve Hikmet Tuğsuzla potaya giren Anıl Berk Baki, SMS oylamasında rakiplerinin gerisinde kaldı. Şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi olarak gösterilen yarışmacı, yüzde 56’lilik başarı yüzdesine sahip bulunuyordu. 

2022 Survivor All Star final tarihi

Acun Medya tarafından yapılan açıklamaya göre Survivor All Star 2022 finali 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Yarı final ise finalden bir gün önce 28 Haziran’da gerçekleştirilecek. Haliç’teki Tersane İstanbul’da yapılacak olan final için yapım ekibi hazırlıklara başladı. 2 bin kişilik kapasiteye sahip Tersane İstanbul’a seyircilerin akın etmesi bekleniyor. Survivor All Star finalinde beklenildiği gibi 4 isim yarışmayacak. Final bölümünde 5 yarışmacının SMS oylamasına çıkmasına karar verildi.

Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor All Star’daki son dokunulmazlık oyununu kazanmak için ünlüler ve gönüllüler takımı kıran kırana mücadele edecek. 3 gün boyunca devam edecek olan dokunulmazlık oyunlarının sonucunda eleme potası oluşturulacak. 4. adayı bireysel performans birincisi belirleyecek. Survivor All Star 2022’de bireysel oyunlar başlamadan önce elenecek olan son ismin kim olacağı ise merak konusu haline geldi. Sosyal medyada bilgi paylaşımı yapan sayfalar 1. dokunulmazlık ödülünü kırmızı takım kazandığını iddia etti. Hikmet ve Ayşe’nin eleme adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

yorum Yap