Başkan Büyükkılıç, Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’ndan video konferansaracılığıyla gerçekleşen canlı bağlantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AKParti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve AK Parti Kayseri İl GençlikKolları Başkanı Furkan Mert Şimşek katıldı.

Toplantıda, kongrelerde seçilen il başkanlarını veyönetimlerini tebrik ederek başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan, “Toplam 42 il kongremizi tamamladık. Önümüzdeki hafta inşallah 10il kongremizi daha gerçekleştireceğiz. Şubat ayı sonunda il kongrelerimizinhepsini bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Gündeme dair konuların ele alındığı toplantının son dereceverimli geçtiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “AK Parti Genişletilmiş İlBaşkanları toplantımızı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız RecepTayyip Erdoğan’ın katılımları ile video konferans yöntemi ile gerçekleştirdik.Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli konulara değindi. Kendilerinin de ifadeettiği gibi dağıtarak, kırarak, dökerek, bölerek değil, toparlayarak,birleştirerek, bütünleştirerek, kucaklayarak işimizin başında olmaya devamedeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

yorum Yap