KASKİ’den 106 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı

KASKİ Genel Müdürlüğü, 2020 yılında kent merkezive ilçelerde toplam 610 kilometre altyapı yatırımı gerçekleştirdi. Altyapıyatırımları, 106 milyon liraya mal olurken, Kayseri Büyükşehir Belediye BaşkanıDr. Memduh Büyükkılıç, “Yapmış olduğumuz modern alt yapı çalışmalarıylaşehrimizin gelecekte karşılaşacağı sorunların önüne geçerek hemşerilerimizekesintisiz bir hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Çeşmeden akan suyun gönül rahatlığıylaiçilebildiği şehirlerin başında Kayseri’nin geldiğini vurgulayan BaşkanBüyükkılıç, “Kayseri sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininde de örnek birkonumda bulunmaktadır. Bunun sağlanmasında, KASKİ Genel Müdürlüğümüzüngerçekleştirdiği çalışmalar ve ileriye yönelik yaptığı yatırımların büyük rolübulunmaktadır. Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininden, sorunsuz altyapıağının oluşumuna kadar, altyapı kavramına giren bütün konularda örnek alınanyatırımlar KASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştiriliyor. Sağlıklı üstyapıların, sorunlarından arındırılmış altyapı ağı üzerine kurulacağıdüşüncesinden hareketle altyapı yatırımlarına önem veriyoruz” diye konuştu.

Büyükkılıç, KASKİ aracılığıyla Kayseri’nindört bir yanında sürdürdükleri altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğinibelirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “2020 yılında yaptığımız 106 milyonliralık yatırımla gelecekte altyapıdan kaynaklanabilecek sorunların da önünegeçtik. Yapılan yatırımlar, planlanan projeler Kayseri’yi ileriki yıllarataşıyacak. KASKİ Genel Müdürlüğümüz, 2020 yılında sudaki kayıp kaçaklamücadelede elde ettiği başarıyla da büyük takdir topladı. Yağmur ve kanalsularının birbirinden ayrılması, kanalizasyon hatları ile içme suyu hatlarınınyenilenmesi, arıtma tesislerinin tam kapasite çalışması, yenilerin devreyealınması gibi çalışmalar gerçekleştirdi. KASKİ’miz, merkez ve ilçelerimizindaha sağlam bir altyapıya kavuşması için çalışmalarını 7 /24 anlayışıylaaralıksız sürdürecek.”

yorum Yap