Büyükkılıç, Talas’ta Yatırımları Masaya Yatırdı

İlçe ziyaretleri kapsamında TalasBelediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada Başkan MustafaYalçın, üst düzey yöneticiler, yatırımcı daire başkanları ve ilgili birimlerleyatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Talas Belediyesi’nin çalışkan vedeneyimli ekibinin 2020 yılında yapılan çalışmaları disiplinli, tertipli,düzenli olarak sunduklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “2021 ile ilgili de hemkendilerinin yapacakları, hem de bizim katkı sağlayacağımız, ayrıca salt olarakbizim yapmamız gereken konularla ilgili sunum yapıp, paylaşımda bulundular”dedi.

Başkan Yalçın ve ekibininTalas’ta yaşayan insanların beklentilerine cevap veren ve her kesime dokunanbir yaklaşım içerisinde olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, sözlerini şöylesürdürdü: “Talas, üniversiteler şehriolması, kültürün merkezi olmasından kaynaklı olarak her türlü etkinliklere açıkolan bir ilçemizdir. Başkanımız da Büyükşehir’deki tecrübesini de burayataşıyarak, adeta her noktasında hizmetleriyle vatandaşlarımızı buluşturmuşdurumdadır. İnşallah dayanışma içerisinde bu çalışmalarımızı yapacağız. 16ilçemizi de bağrımıza basıyoruz, hiçbirini ötekileştirmiyoruz. Bizleri seçen,seven, güvenen hemşehrilerimize layık olma yolunda hep beraber gayretgöstermemiz gerektiğinin farkındayız. Hizmetleri gördükçe insanlar yenisiniisterler, Allah’a şükürler olsun ki yapılan hizmetleri anlatmaktan bazen acizkalıyoruz. Hiçbir hesap olmadan, sadece vicdani ve insani olarak, inancımızıngereği ve yasal denetimlere, halkın, Hakk’ın denetimine açık olarak israfafırsat vermeden neler yapacağımızın hesabını yapıyoruz.”

Başkan Büyükkılıç, 16 ilçede debirlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalar olduğunu ifade ederek,“Gördüğüm 16 ilçede de yaptığımız çalışmalardan anladığımız şu ki; çok şükürdayanışma içerisindeyiz, birlik, beraberlik içerisindeyiz. Bir istekleri olduğuzaman, hangi bağlamda olursa olsun ‘bu iş bizim işimiz değil, bizim yetkimizdedeğil’ mantığından öte, önemli olan, talep edilen hizmeti en kısa zamandayapma, vatandaşın memnuniyetini sağlama ve duasını alma mantığında çalışmalaryapılıyor. Bunlar da bizi keyiflendiriyor, şükrediyoruz” ifadelerinikullandı. 

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da “Allah razıolsun. Talas halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. İlk teşekkürüm, raylısistem için olacak, protokol imzalandı, raylı sistem bizim en büyükihtiyacımızdı. Diğer ihtiyaçlarımızı bugün paylaştık, siz de talimat verdiniz,Allah razı olsun” dedi.

yorum Yap