Evrim Alasya kimin kızı

Evrim Alasya kimin kızı ve Evrim Alasya kiminle evlidir işte detaylı bilgiler. Evrim Alasya çocuğu var mı ve Evrim Alasya hakkında bilgileri aktarıyoruz.

Türk oyuncu Müjde Evrim Alasya, İzmir doğumlu olan Süleyman Alasya’nın kızı olarak bilinmektedir. Süleyman Alasya mesleğine 1983 senesinde Hürriyet Gazetesi’nin spor servisi dahilinde başlamıştır. 2001 senesine kadar Hürriyet Gazetesi İzmir bürosu içerisinde spor muhabirliği yapan ve köşe yazarı olarak da tanınan Süleyman Alasya aynı zamanda Yeni Asır, Haber Ekspres ve Yenigün gazeteleri dahilinde görev almıştır.

Televizyon programlarında futbol programlarını da yaptığını bildiğimiz Süleyman Alasya evliliğini iki çocuk babası olarak taçlandırmıştır. Süleyman Alasya 2014 senesinin Mayıs ayı içerisinde geçirmiş olduğu ani bir kalp krizi neticesinde hayata gözlerini yummuştur.

Evrim Alasya kimin kızı

Evrim Alasya Kiminle Evli?

Türk oyuncu Evrim Alasya’nın evliliği hakkında bir bilgi sahibi değiliz. Kariyerine baktığımız zaman oynamış olduğu diziler dahilinde rol arkadaşlarıyla aşk yaşamakta olduğu magazinsel gündemlere damga vuran olaylar arasına girse de herhangi bir evlilik bağının kurulmuş olduğuna dair bir bilgi bu haberler arasında yer almamaktadır.

Evrim Alasya Çocuğu Var Mı?

Ünlü Türk oyuncu Evrim Alasya’nın çocuğu yoktur. En büyük kariyer çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisinde aldığı rol ile gerçekleştiren güzel oyuncunun bir evlilik gerçekleştirmiş olduğuna dair de hiçbir haber ve bilgi yer almamaktadır. Aşk haberleri yayınlanmış olsa da ne çocuğunun varlığı hakkında ne de bir evlilik gerçekleştirdiği hakkında hiçbir bilgi herhangi bir portalda kendisine bir yer bulamamıştır.

yorum Yap